Social Deduction-träffar

DMF har numera regelbundna träffar för Social Deduction-spel för dig som gillar att bluffa och konspirera.

På föreningens social deduction-kvällar spelar vi mest Blood on the Clocktower – ett bluffspel där den informerade minoriteten ska försöka lura och rösta ut den okunniga majoriteten, som försöker lista ut sanningen med hjälp av sina förmågor.

Spelet påminner om Werewolf eller Mafia, men tar upplevelsen till nästa nivå – och passar även den som tröttnat på Werewolf och trycker det är tråkigt att bli vanlig bybo eller tidigt utröstad. Alla har en unik specialroll, man är fortfarande med i spelet när man är död (om än försvagad), och på dagen kan man gå ifrån gruppen och smida ränker i enrum.

Du hittar spelregler och mer information på https://bloodontheclocktower.com/.

Posted in Nyheter.